CCV blij met verhoging limieten contactloos betalen in strijd tegen Corona

CCV blij met verhoging limieten contactloos betalen in strijd tegen Corona

Limiet voor contactloze betaling vanaf 14 april opgetrokken

Ieper, 6 april 2020 — Betaalverwerker CCV is tevreden met de aankondiging van de verhoging van de limieten voor contactloos betalen. Deze maatregel zal in België ingaan vanaf 14 april. De betaalspecialist riep de sector op 26 maart op om dringend werk te maken van de verhoging van de limiet voor contactloze betalingen zonder pincode. 

“Dit is de enige juiste beslissing. We blijven wel vragende partij om een Belgische Betaalvereniging op te richten, naar het voorbeeld van Nederland. Zo kan de sector in de toekomst sneller ingrijpen”, zegt CEO Dimitri Beck.

CCV neemt de nodige maatregelen om de verhoging vlot te verwerken op de betaalterminals die het bedrijf beheert.

Story image

 

 

 

Over CCV

CCV zorgt al 20 jaar dat Belgische handelaren vlot betalingen kunnen ontvangen. Door een snelle en betrouwbare service groeide CCV uit tot de nummer twee op de Belgische markt met een marktaandeel van 20%. KMO’s de beste betaaldiensten aanbieden blijft een belangrijke focus, onder andere door een one-stop-shop-aanbod voor online en offline betalingen en value added services. CCV heeft ook alles in huis om banken en large retail flexibele omnichannel bouwstenen aan te bieden.

CCV België maakt deel uit van de CCV Group: door onze schaal kunnen we blijven innoveren én zijn we veel wendbaarder dan grotere spelers. CCV is marktleider in de Benelux en exclusieve partner van UNIZO voor alle betaaldiensten.

Meer dan 100 betaalspecialisten maken van CCV België een succes. CCV houdt in België kantoor in Ieper (hoofdzetel), Kortrijk en Hasselt (CCV Lab).