Reshuffle aan top CCV: nieuwe geïntegreerde Benelux-structuur

CCV Belgium en CCV Nederland slaan handen in elkaar om KMO-markt beter te bedienen

Ieper/Arnhem 6 januari 2021 – De Belgische en de Nederlandse divisies van CCV, leider in elektronische betaaldiensten, integreren vanaf 2021 in een nieuwe Benelux-structuur. “CCV Benelux heeft als expliciete ambitie om de KMO-markt nog beter te bedienen en onbetwiste marktleider te worden in dit segment”, zegt Enny van de Velden. De naam van de nieuwe CEO van deze Benelux-combinatie wordt binnenkort bekendgemaakt. Dimitri Beck stopt als CEO van CCV Belgium, maar blijft nog enige maanden aan als bestuurder.   Geïntegreerde structuur 

Door de krachten in Nederland en België te bundelen en te stroomlijnen wil CCV de dienstverlening en het productaanbod naar een nog hoger niveau tillen.  

“CCV heeft een sterke positie in de KMO-markt, gebaseerd op onze toewijding aan de KMO-klant en onze uitstekende klantenservice en betrouwbare betaaloplossingen. Onze klanten zullen genieten van een verbeterde efficiëntie en een gemakkelijkere toegang tot omnichannel betaaloplossingen, wat van vitaal belang is geworden tijdens de pandemie”, zegt Enny van de Velden, hoofd van de Board of Directors van de CCV Group. 
Enny van de Velden - copyright fotograaf Harry Smits
Enny van de Velden - copyright fotograaf Harry Smits

De nieuwe gestroomlijnde CCV Benelux-organisatie zal sterk aansluiten op de grootschalige innovaties binnen CCV. “Zo garanderen we dat kleine en middelgrote ondernemers tot ver in de toekomst toegang hebben tot state of the art betaaloplossingen”, nog volgens van de Velden.  

 

Dimitri Beck
Dimitri Beck

 

Vertrek Dimitri Beck, Board of Directors bereidt integratie voor 

Dimitri Beck verlaat na een rijkgevulde carrière van bijna 20 jaar CCV Belgium. Hij wordt CEO en aandeelhouder van een Belgische accountancygroep.  

“Het is voor mij tijd voor iets nieuws. Ik heb een fantastische tijd beleefd aan het hoofd van CCV België en ik ben ontzettend trots op wat we als team hebben gerealiseerd. De integratie van CCV België en CCV Nederland wordt een belangrijk kantelpunt voor de groep en het wordt ongetwijfeld een boeiend proces. Tijdens de intense voorbereidingen besefte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, waarin ik mijn ondernemerschap weer ten volle kan inzetten. Ik ben dan ook zeer gedreven om mijn nieuwe werkgever naar een hoger niveau te tillen”, zegt Beck. 

Enny van de Velden: “Dimitri Beck heeft CCV in België groot gemaakt en ik wil hem oprecht bedanken voor zijn fantastische werk de voorbije twintig jaar. Hij heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van CCV Belgium en ik ben heel blij dat hij in zijn nieuwe uitdaging zijn ondernemerschap ten volle kwijt kan. Ik kan hem alleen maar het allerbeste wensen.” 

Met het oog op een vlotte transitie blijft Dimitri Beck nog tot halverwege 2021 lid van de raad van bestuur van CCV Belgium. 

Het managementteam van CCV Belgium zal met ondersteuning van Dimitri en de Board of Directors van de CCV Group tijdelijk het dagelijkse bestuur van CCV Belgium op zich nemen om de lopende zaken te managen. De Board of Directors stuurt de integratie in de Benelux-structuur aan. Meer informatie hierover zal binnenkort bekendgemaakt worden. 

De integratie van CCV Belgium heeft geen gevolgen voor de tewerkstelling in Ieper, Kortrijk en Hasselt. 

 

Meer info? 

Interviewmogelijkheden met Enny van de Velden zijn mogelijk via Talking Birds Public Relations.

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.