REACTIE UNIZO-BEVRAGING: Webshop blijft onontbeerlijk, ook voor kmo’s

Toegankelijke webshop al mogelijk vanaf € 19,95 per maand

Ieper - 5 november 2018 - UNIZO heeft kmo’s bevraagd naar hun online aanwezigheid. Uit de resultaten blijkt dat het aantal webshops stagneert en zelfs zou terugvallen. Handelaren geven aan dat de kosten en de inspanningen voor het opstarten van een webshop te hoog zouden liggen in vergelijking met de inkomsten. Leverancier van betaaldiensten CCV reageert.

“Het is zelfs voor kmo’s belangrijk om hun aanbod ook digitaal te gaan vertalen. Dat geldt zo voor de meeste sectoren. Het is belangrijk om mee te ontwikkelen met – potentiële – klanten: ook zij kijken meer en meer naar wat online wordt aangeboden”, zegt Sam Arckens van CCV.

 

Goed design en slimme marketing zijn cruciaal

                 

Het is voor handelaren perfect mogelijk hun aanbod succesvol online te vertalen, als ze een goed concept uitwerken, inzetten op slim design en goede marketing. Daar wringt vaak het schoentje en het kan een reden zijn om (te) snel op te geven.

 

“Een keer de webshop er staat is het inderdaad belangrijk gevonden te worden. Wij werken met een uitgebreid netwerk aan partners die de handelaren met raad en daad kunnen bijstaan in hun onlinemarketingverhaal, zodat de investering van de webshop ook echt begint te renderen”, nog volgens Arckens.

 

Kosten voor webshop zijn eigenlijk geen argument meer

 

CCV Shop is een betaalbaar alles-in-één platform, waarmee handelaren makkelijk zelf aan de slag kunnen vanaf € 19,95 per maand. Een webshop starten hoeft dus niet duur te zijn. Mocht de handelaar alsnog niet de tijd en moed vinden om zelf aan de slag te gaan, ondersteunen bedrijven als CCV met premium services. CCV heeft alle knowhow in huis om samen met de handelaar een online winkel te bouwen. De richtprijs voor het bouwen van een kant en klare webshop ligt tussen de € 3000 en € 5000. 

 

Succesvolle voorbeelden

 

CCV werkte samen met een aantal interessante retailers die succesvol de digitale omslag hebben gemaakt, waaronder Hoorens Koffie en stoffenwinkel Soldeur. 

 

 

Sam Arckens geeft graag meer duiding over het standpunt van CCV.

Contacteer ons
Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.