Reactie CCV voorstel op het verplicht aanvaarden elektronisch betalen

Ieper - 6 maart 2019 - Betaalleverancier CCV is natuurlijk voor het promoten van elektronisch betalen. De vraag stelt zich of er boetes moeten worden gekoppeld aan handelaren die geen elektronische betalingen aanvaarden.

"Er zijn alternatieven om elektronisch betalen te stimuleren en dus de veiligheid en het betaalcomfort te verhogen, denk maar aan fiscale maatregelen voor handelaren die inzetten op het stimuleren van elektronisch betalen. Denk maar aan verhoogde belastingsaftrek van investeringskosten. Ook betaalleveranciers als CCV leveren hun aandeel in het stimuleren van elektronisch betalen. We zetten in op toegankelijke formules en investeren in nieuwe technologie", zegt de CCO van CCV, Sam Arckens.

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.