Reactie CCV voorstel op het verplicht aanvaarden elektronisch betalen

Ieper - 6 maart 2019 - Betaalleverancier CCV is natuurlijk voor het promoten van elektronisch betalen. De vraag stelt zich of er boetes moeten worden gekoppeld aan handelaren die geen elektronische betalingen aanvaarden.

"Er zijn alternatieven om elektronisch betalen te stimuleren en dus de veiligheid en het betaalcomfort te verhogen, denk maar aan fiscale maatregelen voor handelaren die inzetten op het stimuleren van elektronisch betalen. Denk maar aan verhoogde belastingsaftrek van investeringskosten. Ook betaalleveranciers als CCV leveren hun aandeel in het stimuleren van elektronisch betalen. We zetten in op toegankelijke formules en investeren in nieuwe technologie", zegt de CCO van CCV, Sam Arckens.

 

Over CCV

CCV zorgt al 20 jaar dat Belgische handelaren vlot betalingen kunnen ontvangen. Door een snelle en betrouwbare service groeide CCV uit tot de nummer twee op de Belgische markt met een marktaandeel van 20%. KMO’s de beste betaaldiensten aanbieden blijft een belangrijke focus, onder andere door een one-stop-shop-aanbod voor online en offline betalingen en value added services. CCV heeft ook alles in huis om banken en large retail flexibele omnichannel bouwstenen aan te bieden.

CCV België maakt deel uit van de CCV Group: door onze schaal kunnen we blijven innoveren én zijn we veel wendbaarder dan grotere spelers. CCV is marktleider in de Benelux en exclusieve partner van UNIZO voor alle betaaldiensten.

Meer dan 100 betaalspecialisten maken van CCV België een succes. CCV houdt in België kantoor in Ieper (hoofdzetel), Kortrijk en Hasselt (CCV Lab).