Reactie CCV voorstel Minister Van Peteghem rond elektronisch betalen in elke winkel

Ieper - 11 maart 2021 - Betaalleverancier CCV reageert op het voorstel van minister van Financiën Vincent Van Peteghem rond het mogelijk maken van elektronisch betalen in  elke winkel.

"Fantastisch dat minister Van Peteghem elektronisch betalen wil mogelijk maken in elke winkel. De betaalterminal heeft daarin een belangrijke plaats, net als oplossingen als Payconiq. Het wordt pas een succes als we handelaren en consumenten toegang geven tot alle elektronische  betaalmiddelen die zij verkiezen. Dat kan pas als heel de sector samenwerkt en de minister hierin bijstaat, bijvoorbeeld in een Belgische Betaalvereniging naar Nederlands model", zegt de CCO van CCV, Sam Arckens.
Sam Arckens
Sam Arckens

 

 

Over CCV

CCV zet zich in om ondernemers in heel Europa te helpen met nieuwe betaaloplossingen. Denk hierbij aan diverse instore betaaloplossingen, krachtige online oplossingen (waaronder webshops) en betaaloplossingen voor de self-service markt. CCV zorgt ervoor dat deze betaaloplossingen perfect zijn afgestemd op de bedrijfsvoering van zijn klanten en de aanpak die zij kiezen om nieuwe zakelijke kansen te genereren.