Reactie CCV voorstel Minister Van Peteghem rond elektronisch betalen in elke winkel

Ieper - 11 maart 2021 - Betaalleverancier CCV reageert op het voorstel van minister van Financiën Vincent Van Peteghem rond het mogelijk maken van elektronisch betalen in ​ elke winkel.

"Fantastisch dat minister Van Peteghem elektronisch betalen wil mogelijk maken in elke winkel. De betaalterminal heeft daarin een belangrijke plaats, net als oplossingen als Payconiq. Het wordt pas een succes als we handelaren en consumenten toegang geven tot alle elektronische ​ betaalmiddelen die zij verkiezen. Dat kan pas als heel de sector samenwerkt en de minister hierin bijstaat, bijvoorbeeld in een Belgische Betaalvereniging naar Nederlands model", zegt de CCO van CCV, Sam Arckens.
Sam Arckens
Sam Arckens

 

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.