OPEN BEDRIJVENDAG: CCV toont toekomst elektronisch betalen in iconische L&H-gebouwen

Marktleider Benelux opent uitzonderlijk deuren ter gelegenheid 20ste verjaardag

CCV in Ieper, marktleider in de Benelux op vlak van elektronisch betalen, opent op 1 oktober de deuren voor het grote publiek tijdens Open Bedrijvendag. Bezoekers worden onthaald door de robot Pepper en krijgen voor de 20ste verjaardag van CCV in België een eigen e-moneykaart. Met deze kaart kan je bij CCV een goodiebag bijeen shoppen en een hapje en een drankje betalen.

CCV opent iconische ex-L&H-gebouwen uitzonderlijk voor het publiek
CCV opent iconische ex-L&H-gebouwen uitzonderlijk voor het publiek

Toekomst en geschiedenis elektronisch betalen

CCV laat je verder kennismaken met de snel veranderde wereld: contactloos betalen, e-money, virtual reality, e-commerce… Het is slechts een greep uit de vele innovaties bij CCV.

In hun gloednieuwe kantoren neemt CCV de bezoekers mee doorheen hun geschiedenis en die van het elektronisch betalen: van de eerste elektronische transactie op een voorhistorische betaalterminal tot betalen met je mobiele telefoon.

Pepper heet je welkom
Pepper heet je welkom

Virtual reality en activiteiten voor ouders en kinderen

Terwijl papa en mama genieten van een streekbiertje of een heerlijke koffie van onze huisbarista, kunnen de kinderen zich met een VR-bril uitleven in de wondere wereld van virutal reality.

Waarom CCV bezoeken?

Net als het elektronisch betalen zelf, evolueert het bedrijf razendsnel. Wie had twintig jaar geleden gedacht dat je draagbare telefoon je belangrijkste betaalmiddel zou zijn? CCV maakt dat mee mogelijk, met innovatieve betaaloplossingen voor grote en kleine klanten. Denk ook aan contactloos betalen: dit kon in België voor het eerst op betaalterminals van CCV. Het bedrijf is ambitieus: ze willen meer en meer (grote) ketens aanspreken en meer met banken samenwerken. Om deze groei en evolutie te ondersteunen, nam het bedrijf zijn intrek in het iconische voormalige gebouw van Lernout & Hauspie.

Wat doet CCV exact?

CCV is vooral bekend van de betaalterminals, maar doet veel meer dan dat. Het bedrijf ‘ontzorgt’ Belgische handelaars dagelijks in zowel hun online als offline business.

Ook wie een online zaak heeft kan bij CCV terecht voor een webshop en online betalingsverkeer. CCV is intussen al 20 jaar partner van vele Belgische handelaren. Door een snelle en betrouwbare service groeide CCV uit tot de nummer twee op de Belgische markt met een marktaandeel van 20%.

Praktisch

Bezoekers en journalisten zijn welkom op zondag 1 oktober tussen 10 u 00 en 17 u 00.

Ter Waarde 50

8900 Ieper

Er is parkeergelegenheid voorzien.

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.