Mooie prijzen te winnen met de beste zomerfoto's dankzij CCV

Mooie prijzen te winnen met de beste zomerfoto's dankzij CCV

De fotowedstrijd die gelanceerd werd door leverancier van betaaloplossingen CCV loopt door. Deelnemen kan vanuit een park in de buurt, maar evengoed vanaf de andere kant van de wereld. “Het volstaat om leuke vakantieactiviteiten die cashloos betaald zijn met CCV te delen om kans te maken op een leuke prijs”.

Ieper, 5 augustus 2021 - Leverancier van betaaloplossingen CCV lanceerde de wedstrijd #mycashlesssummer waaraan Belgen kunnen deelnemen tijdens hun mooiste belevenissen deze zomer. Het idee is simpel: deel foto’s op sociale media - Facebook of Instagram - van fijne zomermomenten zoals een uitstapje, een restaurantbezoek, een festival… waarbij je cashloos kunt betalen. Te winnen? Een mooie prijs zoals een wijnabonnement van zes maanden bij Our Daily Bottle of een draagbare luidspreker van JBL.

#mycashlesssummer foto's en mooie prijzen

Belgen die hun mooie cashloze zomermomenten delen maken kans op een mooie prijs zoals een wijnabonnement van zes maanden bij Our Daily Bottle of een draagbare luidspreker van JBL. De winnaars wordt via een loting getrokken uit alle inzendingen. 

“Denk aan een zalig restaurantje in de Ardennen met een fantastisch zicht, een kajakvaart in the middle of nowhere waar je toch met je smartphone kunt betalen, een pittoresk kerkje waar je kinderen kaarsjes kunnen laten branden door met de kaart te betalen… We zijn echt op zoek naar de meest markante zomerse betaalsituaties!”, zegt Sam Arckens. 

De wedstrijd loopt nog tot en met 15 augustus. Iedereen kan deelnemen door foto’s te posten met de hashtag #mycashlesssummer. “We maken de winnaars eind augustus bekend, kwestie van de zomer in schoonheid af te sluiten.” 

Alle informatie over de wedstrijd vind je hier 

Belgen houden van elektronisch betalen

Uit de laatste barometer van Febelfin blijkt dat slechts 13% van de Belgen cash als zijn of haar favoriete betaalmiddel beschouwt. Dit cijfer daalt jaar na jaar en de coronacrisis heeft daar nog toe bijgedragen. 6% van de ondervraagden heeft nooit cash geld op zak en ruim 42% heeft nooit meer dan 20 euro in zijn portefeuille. Betalingen met muntstukken zijn in één jaar met liefst 39% verminderd. 

“Naast het feit dat elektronisch betalen praktisch is en snel gaat, willen consumenten ook meer en meer echt contactloos betalen met de kaart of de smartphone omdat ze dat hygiënischer vinden”, zegt Sam Arckens, CCO bij CCV. Een contactloze betaalkaart is het favoriete betaalmiddel van 36% (tegenover 16% in 2020). 37% geeft de voorkeur aan een betaalkaart in de betaalteminal plaatsen en een pincode ingeven (tegenover 60% een jaar geleden). 

De zomeractie #mycashlesssummer past in de ambitie van verschillende actoren om het elektronisch betalen nog te versterken. De campagne ligt ook in lijn met de ambitie van minister van financiën Van Peteghem om elektronisch betalen in alle winkels te stimuleren, onder meer in de strijd tegen fraude. 

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.