FLASH: Eerste soldendag klokt af op gemiddeld aantal transacties

Ieper – 1 juli 2017 (UPDATE 17u) - Na een tegenvallende start, hebben de zomersolden zich enigszins herpakt. Om 17 u werden 657 080 transacties verwerkt, wat vrij gemiddeld is voor een zaterdag.

"Op basis van onze cijfers tot 17u kan niet worden gesteld dat de eerste soldendag sprankelend is begonnen. Veel winkels zijn echter nog niet gesloten. Als koopjesjagers hun betalingen tot het sluitingsuur uitstellen, wordt misschien nog iets goedgemaakt." zegt een verantwoordelijke bij CCV.

CCV houdt voor deze cijfers rekening met alle Belgische elektronische betaaltransacties die het via haar systemen verwerkt.

CCV verzendt op zondagochtend een volledig overzicht van de verwerkte transacties op de eerste soldendag

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.