Fiscale boetes betaal je voortaan met de kaart

Betaalbedrijf CCV levert 230 mobiele betaalterminals aan de FOD Financiën

Ieper 29 maart 2017 – Betaaldienstleverancier CCV heeft een contract afgesloten met de FOD Financiën zodat fiscale boetes voortaan elektronisch kunnen worden betaald. De overheidsdienst huurt vanaf deze maand in totaal 230 mobiele betaalterminals die ze inzet bij algemene administraties van de Douane en Accijnzen; Inning en Invordering en van de Patrimoniumdocumentatie.

De FOD Financiën sloot een huurcontract af met CCV voor de mobiele betaalterminals voor een periode van minimum vier jaar. CCV is blij dat de overheid meer en meer kiest voor elektronisch betalen. Het bedrijf ziet het contract met de FOD Financiën als een mooie referentie en een teken van vertrouwen. Sam Arckens, CCO bij CCV: “CCV is de runner-up op de Belgische markt. We zijn erg trots dat we dit grote contract met de overheid kunnen afsluiten. CCV beschouwt dit contract als een belangrijke stimulans om met meer publieke actoren elektronische betaaloplossingen uit te werken.”

De betaalterminals aanvaarden zowel Maestro-transacties (mogelijk met elke Belgische bankkaart), VISA- en MasterCard-transacties. De transacties worden verwerkt door Europabank. Naast de huur van de betaalterminals en laadstations, behelst het contract ook de installatie, opleiding en service.

CCV levert vandaag al mobiele betaaloplossingen aan de MIVB en wil in de toekomst ook oplossingen aanbieden aan onder andere de federale politie, lokale politiezones en justitie.

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.