Enny van de Velden nieuwe voorzitter CCV GROUP

Ieper – 14 maart 2017 – ​ Enny van de Velden werd tot voorzitter van de CCV Group benoemd. Van de Velden zal deze rol combineren met haar functie als Chief Commercial Officer.

van de Velden: “Ik ben zeer verheugd met deze benoeming. Het is een fantastische uitdaging om verandering tot stand te brengen. Ik kijk er naar uit om van CCV een nog innovatievere en meer toonaangevende speler in onze markten te maken.“

In juni 2012 startte van de Velden als Manager Strategie & Beleid. In deze functie maakte ze een uitgebreide marktanalyse en definiëerde ze de kansen en bedreigingen voor het bedrijf. Deze analyse vormt de basis voor de toekomststrategie van de CCV Group.

Als Managing Director was van de Velden actief betrokken bij de opstart van strategische programma’s als CCV Complete, CCV Easy en de digitale strategie van CCV. Ze heeft de samenwerking van de diverse onderdelen van de groep vorm gegeven en is actief betrokken bij de organisatorische aanpassingen die noodzakelijk zijn voor de realisatie van de gekozen strategie.

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.