CCV stelt rallywagen en duo Berville-Eggermont van B-Motorsport voor

Persvoorstelling op dinsdag 20 juni om 19.30 u

Ieper – 15 juni 2017 - CCV, leverancier van betaaldiensten en hoofdsponsor van de rallywagen van het duo Berville-Eggermont, nodigt u graag uit op de persvoorstelling van de ‘Opel Adam R2’ op dinsdag 20 juni, in haar hoofdkwartier te Ieper.

“Yes, de rally van Ieper komt er weer aan. CCV is blij zich te kunnen associëren met het B-Motorsport Team: ze zorgen ervoor dat de piloot zich enkel moeten focussen op rijden en winnen. Wij zorgen ervoor dat handelaren zich enkel moeten focussen op zaken doen en kwaliteit leveren aan hun klanten. De afhandeling van de betaling nemen wij voor onze rekening,” zegt Dimitri Beck, CEO van CCV.

De spil van het Team B-Motorsport is dit jaar het duo Frédéric Berville (11ste deelname) en nieuwkomer Wim Eggermont. Beiden zijn aangesloten bij de Autostal Atlantic, een nationale renstal die werd opgericht in 1979.

Het duo komt aan de start in de klasse RC4 R2 met een Opel Adam R2 uit het atelier van Blaise Racing Services.

Opel Adam R2
Opel Adam R2

CCV nodigt journalisten, influencers en bloggers uit op de persvoorstelling op dinsdag 20 juni om 19.30 u, in het hoofdgebouw van CCV (Ter Waarde 50, 8900 Ieper).

Tijdens de voorstelling worden de wagen en het team voorgesteld en krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te nemen.

Er worden hapjes en drankjes voorzien.

Wilt u uw aanwezigheid bevestigen per kerende mail voor 19 juni?

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.