CCV stelt nieuwe betaalterminal voor: “Handelaren vinden veiligheid vanzelfsprekend. Ze kiezen op basis van prijs. Design komt op plaats twee.”

Ieper 19 november 2018 – CCV, Benelux marktleider in betaaldiensten, stelt zijn nieuwe reeks Verifone-betaalterminals voor op Horeca Expo. “Ons onderzoek toont aan dat handelaren vergelijken ze op basis van kostprijs. Design komt op de tweede plaats. Deze terminals overklassen het bestaande aanbod op de markt.”

 

Nieuw aanbod op basis van marktonderzoek 

Als uitdager van de marktleider baseert CCV haar aanbod op marktonderzoek.

“We komen met een zeer betaalbaar aanbod voor bestaande CCV-klanten en starters, maar we richten ons ook specifiek op klanten die een nieuwe betaalterminal nodig hebben ter vervanging van hun oud model”, zegt Sam Arckens van CCV. “Uit ons onderzoek blijkt dat handelaren er sowieso vanuit gaan dat elke terminal op de markt wel veilig is. Ze kiezen dus niet op basis daarvan, maar maken hun keuze in de eerste plaats op basis van de prijs. Daarna kijken ze naar het design.”

 

CCV kiest voor de Verifone-terminals bewust voor een zeer scherpe pricing. “Dat hokje hebben we dus al afgevinkt”, stelt Arckens.

“De Verifone-betaalterminals zijn ontworpen in stijlvol zwart en dat is uitzonderlijk. Het merendeel van de toonbankterminals vandaag is eerder metaalkleurig of zit in de grijstinten. Deze springt er tussenuit en past zo perfect op de toonbank van zowel een gezellig restaurant, een fancy cocktailbar als een hippe kledingzaak.”

 

Alle functionaliteiten, 100% beveiligd

 

De Verifone betaalterminals zijn C-TAP gecertificeerd. Dit betekent dat ze voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen in de betaalindustrie.

 

De betaalterminals zijn ook klaar voor de huidige en toekomstige betaalmethodes.

“CCV was een pionier op vlak van contactloos betalen. Alle betaalterminals beschikken over een performante NFC-lezer waarmee contactloze transacties kunnen worden aanvaard”, zegt Arckens. “Het grote, hoge-resolutiescherm zorgt er dan weer voor dat QR-codes perfect kunnen worden gescand. Dat is belangrijk in België omdat toepassingen als Payconiq hier volop op inzetten.”

 

3 modellen, te bezichtigen op Horeca Expo

 

Concreet biedt CCV drie modellen aan: de CCV Budget is het toonbankmodel, de P400 is de pinpad waarop klanten hun code kunnen ingeven. 

 

Daarnaast pakt CCV ook uit met de CCV Mobile, het draagbare broertje van de CCV Budget. “Opmerkelijk hier is dat deze draagbare betaalterminal zowel op wifi als op gprs kan werken. Bij oudere draagbare modellen moest de klant een van de twee opties kiezen.”

 

De betaalterminals zijn beschikbaar bij CCV vanaf begin januari. Ook Europabank verdeelt de terminals voor CCV.

 

Geïnteresseerden kunnen het nieuwe aanbod bezichtigen op de CCV-stand op Horeca expo (Hall 1 - stand 1542). Interviews met experten zijn mogelijk op aanvraag via [email protected].

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.