CCV op Horeca Expo: horecazaken zelf take-away en delivery-platform laten beheren

Eigen platform beheren vermijdt hoge commissies

Ieper - 16 november 2017 - CCV, marktleider in de Benelux voor elektronisch betalen, staat opnieuw op Horeca Expo en schuift dit jaar haar take-way en delivery-platform naar voor. "Een zaak uitbaten betekent al lang niet meer dat je enkel een pand moet hebben en een contract met een brouwer moet afsluiten. Meer en meer horecazaken beseffen dat ze ook online aanwezig moeten zijn en producten moeten aanbieden. De delivery-oplossing van CCV speelt hier perfect op in", zegt CCV.

Commissie kwijt op gezamenlijke platformen

CCV pakt dit jaar uit met haar take-way en delivery-oplossing. Online bestellen wordt steeds populairder. Veel horecazaken bieden hun producten ook online aan (afhaal en delivery), maar dan via gezamelijke platformen als takeaway.be of Deliveroo. "Dat is best handig natuurlijk, maar je bent als handelaar wel een percentage commissie kwijt. Vandaar dat het voordelig is om de afhaal of leveringsmogelijkheden zelf op je site aan te bieden," weet CCV.

Mobiele betaaloplossing
Mobiele betaaloplossing

Het systeem heeft tal van voordelen: geen commissiekosten, directe betaling op de eigen rekening, geen concurrenten op hetzelfde platform. De horeca-uitbater kan bij slechte reviews direct contact opnemen met de klant en trouwe klanten kunnen op de hoogte worden gehouden van acties.

Volledig aanbod van alle horeca-toepassingen

Omnichannel is nu helemaal doorgebroken, ook bij de horeca. CCV pakt dan ook uit met haar volledig aanbod op Horeca Expo: betaalterminals, kassa-integratie, webshop... Het bedrijf wil niet enkel een leverancier zijn, maar klanten ook bijstaan in al hun betaaluitdagingen.

We denken mee met uitbaters zodat ze perfect gewapend alle betaaluitdagingen aankunnen. Dat doen we tijdens onze Inspiration Days, maar ook door onze aanwezigheid op beurzen als Horeca Expo.

Bezoek CCV op stand 1542 - Hall 1

Interviews met horeca-experts zijn mogelijk, graag op voorhand vastleggen via Talking Birds PR

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.