CCV maakt gratis webshop voor getroffen klanten

CCV maakt gratis webshop voor getroffen klanten

Ieper, 2 april 2020 – Heel wat klanten van betaalleverancier CCV, zoals horeca-uitbaters en kledingzaken, zijn zwaar getroffen door de maatregelen om het coronavirus in te dijken. Handelaren die hun handelszaak moeten sluiten maar producten of diensten wel nog online kunnen aanbieden, krijgen van CCV nu een gratis webshop.

“Onze klanten staan voor nooit geziene uitdagingen. We zien het als onze taak om hen bij te staan, ook als het moeilijk gaat”, zegt Bastiaan Phlips van CCV. “We zorgen ervoor dat ze hun zaak draaiende kunnen houden door online te gaan. We vertrekken vanuit een basis lay-out zodat we efficiënt kunnen werken en hun webshop snel operationeel is.” 

Story image

Bastiaan Phlips, CCV e-commerce Business Development Manager

CCV maakt een gratis platform zodat handelaren bestellingen en betalingen snel, veilig en overzichtelijk kunnen verwerken.

“Digitalisering was in veel sectoren altijd al een moeilijk verhaal”, vult Phlips aan. “Deze crisis is verschrikkelijk, maar we geloven dat het ook een katalysator voor digitalisering kan zijn.” 

Tot 30 april betalen uitbaters ook geen ‘pakketprijs’ voor het platform. Deze periode kan verlengd worden als ook de coronamaatregelen van de overheid worden verlengd. Handelaren betalen enkel € 0,39 per verwerkte transactie.

  

Positieve eerste reacties

"De online webshop is een perfecte weerspiegeling van onze goede naam en ons imago in de regio”, zegt Maarten Ceusters van restaurant FAIM in Edegem. FAIM schakelde omwille van het coronavirus over op het bezorgen en laten afhalen van zijn gerechten. (uithaalinedegem.be).

Story image

Maarten Ceusters van FAIM/ www.uithaalinedegem.be

“Wij hebben onmiddelijk en met ondersteuning van CCV kunnen inspelen op de veranderde behoefte en regelgeving”, stelt Ceusters. “Wij hebben er als het ware een extra verbruikersruimte bij, zonder dat er behangpapier, schilderwerken of nieuwe meubels aan te pas zijn gekomen. Onze virtuele living is de plek waar klanten online kunnen bestellen. Op termijn wordt dit een win-win situatie voor zowel ons als het cliënteel."

Inmiddels reageerden reeds een honderdtal handelaren op het aanbod. 

 

Meer info?

Handelaren die gebruik willen maken van dit aanbod kunnen contact opnemen met CCV via het gratis nummer 0800 22 789.  

Interviews met Bastiaan Phlips of het restaurant FAIM zijn mogelijk via Talking Birds Public Relations.

Via deze link vind je meer info over de actie van CCV: https://www.ccv.eu/be-nl/e-commerce/gratis-webshop-met-afhaalmodule/

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.