CCV Ieper viert 65-jarige jubileum met zwerfvuilopruimactie en hulp ouderenzorg

CCV Ieper viert 65-jarige jubileum met zwerfvuilopruimactie en hulp ouderenzorg

Ieper 20 juni 2023 – CCV, aanbieder van betaaloplossingen, viert op 27 juni haar 65-jarige jubileum en geeft de dag een speciaal tintje door werknemers te laten helpen bij een zwerfvuilopruimactie en een bezoek te brengen aan het woonzorgcentrum Huize Sint-Jozef. “Er is ook een feestelijke barbecue, maar we willen het signaal geven dat we als bedrijf alleen kunnen blijven bestaan, als we ook zorgdragen voor de lokale omgeving waarin we opereren”, zegt Sam Arckens van CCV. “Onze inplanting in Ieper is belangrijk voor ons, dus we willen hier graag een extra inspanning voor doen”.

CCV werd 65 jaar geleden opgericht in het Nederlandse Arnhem. In 2022 vierde het bedrijf haar 25ste verjaardag in België. CCV groeide uit tot een belangrijke speler op het vlak van elektronisch betalen, met een sterke aanwezigheid op de KMO-markt.

“De verankering in de lokale gemeenschap is voor CCV altijd belangrijk geweest, getuige bijvoorbeeld de sponsoring van het Kidzfestival, en dit jaar ook het Highlightfestival te Ieper”, zegt Arckens. “We willen onze 65ste verjaardag aangrijpen om hier extra de nadruk op te leggen.” Werknemers krijgen – helemaal vrijblijvend – de keuze om deel te nemen aan twee activiteiten: de omgeving rond CCV opkuisen en helpen bij de ouderenzorg in woonzorgcentrum Huize Sint-Jozef.

Sam Arckens - CCO SME Benelux
Sam Arckens - CCO SME Benelux

Op 27 juni vertellen twee CCV-medewerkers over de schadelijke effecten van zwerfafval op de natuur. Na de korte informatiesessie gaan de vrijwilligers op pad om het zwerfafval in de omgeving van het iconische ​ gebouw op Ter Weerde op te ruimen.

Medewerkers kunnen ook helpen bij het serveren van koffie en cake tijdens het dagelijkse koffie-uurtje in Huize Sint-Jozef. Aansluitend gaan onze CCV-vrijwilligers een groepsactiviteit binnen of buiten het woonzorgcentrum organiseren.

Dieter Knockaert, Propositie & Campagne Marketeer kiest voor de ouderenzorg: “Ik kijk erg uit naar de 65steverjaardag. Ik vind het goed dat het geen klassiek feest is, maar dat we ook zinvolle dingen doen voor Ieper en de mensen die hier wonen. CCV is er erg trots op dat we hier deel uitmaken van de stad, dus we willen dat de stad ook trots is op ons.”

Media die willen deelnemen aan een van de activiteiten kunnen contact opnemen met Talking Birds Public Relations.

 

 

 

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.