CCV Compact luidt de start in van een nieuw tijdperk op vlak van betaalterminals

CCV Compact luidt de start in van een nieuw tijdperk op vlak van betaalterminals

De nieuwe Android-gestuurde ultraflexibele betaalterminal is een echte ‘game changer’.

Ieper/Brussel, 8 februari 2021 – Specialist in betaaloplossingen CCV lanceert een nieuwe, alles-in-één, Android-gestuurde terminal: de CCV Compact. Dit toestel beantwoordt aan de huidige behoeften op de kmo-markt en de nieuwe consumptiegewoonten.

 

Een mobiele en compacte betaalterminal

Specialist in betaaloplossingen CCV lanceert een nieuw soort terminal op de markt van de elektronische betaalsystemen. Het toestel met een groot touchscreen, wifi-verbinding en 4G heeft qua design veel weg van een smartphone. De CCV Compact beantwoordt aan de huidige behoeften van handelaren op vlak van mobiliteit en flexibiliteit. Door de gezondheidscrisis zijn onze consumptiemethoden veranderd en moesten veel kmo’s hun werkmethode ook aanpassen, met een aanzienlijke toename op vlak van click&collect, leveringen aan huis en een voorkeur voor contactloos betalen.

“De favoriete betalingsmethoden van onze klanten voor take-away zijn momenteel in hoofdzaak Bancontact, maar ook Visa, Payconiq, Apple Pay en maaltijdcheques. Deze methoden zijn allemaal beschikbaar op de CCV Compact. Bovendien ziet de nieuwe mobiele betaalterminal er ook fraai uit. Als het restaurant eindelijk weer open mag, kunnen we er de elektronische betalingen mee ontvangen aan de kassa, maar ook in de zaal en op onze beide terrassen. We zijn er helemaal klaar voor!” Kurt, mede-uitbater van Bistro Iris in Gavere.

De CCV Compact is geschikt voor alle courante betaalmethoden: (contactloos) betalen met een smartphone, smartwatch, QR-code, met een gewone bankkaart of een kredietkaart. Met oog op het milieu wordt er geen bonnetje meer afgedrukt. De consument kan desgewenst zijn betaalbewijs via e-mail ontvangen.

Nog een nieuwigheid: de CCV Compact biedt een gratis overzicht in real time van alle betalingen via de klantenportaalsite MyCCV, bovenop het basisoverzicht van de transacties op de terminal zelf.

 

Binnenkort veel meer dan een gewone betaalterminal

Naast zijn innovatief formaat valt ook ook de gebruikte technologie op. De nieuwe betaalterminals die op de markt verschijnen, werken op het Android-besturingssysteem, wat de gebruikers een nieuwe wereld aan mogelijkheden biedt. Hoewel deze technologie al meerdere jaren bestaat, wordt ze nu pas populair binnen de betaalsector.

Op de Android-terminals kunnen Android-applicaties worden ingeladen, wat ervoor zorgt dat CCV binnenkort hardware zal kunnen aanbieden voor het ontvangen van betalingen, maar ook voor het uitvoeren van nieuwe, bijkomende functies, zoals een systeem voor personeels­beheer, voorraadbeheer, loyalty, planning enz. aan de hand van nieuwe apps.

"Tijdens gesprekken met de partners die apps ontwikkelen, merk ik dat er veel enthousiasme is voor deze nieuwe generatie terminals. Ze kunnen niet wachten tot de Android-terminals de norm worden, om een hele reeks innovatieve, nieuwe oplossingen aan te bieden voor verschillende sectoren en commerciële gebruikssituaties. Dit is nog maar het begin." Marisa Ascher, Commercial Product Manager Apps & App Store voor mobiele CCV-producten.

 

Meer info?

Op de website van CCV vindt u meer informatie met betrekking tot de nieuwe CCV Compact betaalterminal.

 

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.