CASA schakelt over op betaalterminals van CCV

Ieper/Brussel – 21 augustus 2017 – Winkelketen CASA schakelt voor elektronisch betalen over op de betaalterminals van CCV. Het bedrijf vervangt in 70 Belgische winkels de oude XENTA-betaalterminals van Worldline (de grijze boxen) door nieuwe VX820 ITS-terminals van CCV.

“CASA hecht belang aan stabiliteit en een goede en snelle ondersteuning. Zo kwamen we bij CCV terecht.” aldus het bedrijf.

Markt in beweging

Concreet worden 148 oude betaalterminals in 70 Belgische winkels vervangen en levert CCV 4 betaalterminals voor nieuwe vestigingen in Nieuwpoort en Brussel. Wanneer retailers op zoek gaan naar leveranciers van betaaldiensten, houden ze rekening met een aantal criteria.

Eerst en vooral moet de betaaloplossing veilig zijn en over de juiste certificeringen beschikken. Retailers kiezen daarnaast voor oplossingen die naadloos passen in de nieuwste betaaltrends: omnichannel, loyalty, vouchers, contactloos betalen… Ook de robuustheid van de leverancier en de service-ingesteldheid is cruciaal. Tot slot is er de prijs.

“CCV is dit jaar 20 jaar op de Belgische markt. We willen meer en meer grote retailers innovatieve betaaloplossingen aanbieden. We zijn dan ook erg trots dat we CASA aan ons klantenbestand kunnen toevoegen.” zegt Dimitri Beck, CEO van CCV Belgium.
Dimitri Beck, CEO van CCV België
Dimitri Beck, CEO van CCV België

Veel grote retailers zijn op zoek naar een vervanging van hun verouderde Worldline terminals. Het bedrijf met hoofdzetel in Ieper beschouwt deze ‘end of life’ van de oude betaalterminals dan ook als een belangrijke opportuniteit om meer grote handelaren te laten kennismaken met haar diensten.

Samenwerking met Toshiba Tec

De laatste betaalterminals worden eerstdaags bij CASA geïnstalleerd door Toshiba-Tec, dat ook instaat voor de integratie met de kassa. CCV staat ook in het voor het onderhoud en het updaten van de betaalterminals.

Over CCV

CCV is een internationale aanbieder van betaaloplossingen die meer dan 600.000 bedrijven bedient met end-to-end betaaloplossingen in Europa. Onze uitgebreide portfolio omvat transactieverwerking, online en closed-loop betalingen, acquiring-diensten en een breed scala aan instore en selfservice betaalterminals. Ons succes is gebaseerd op innovatie en een langdurige klantgerichte samenwerking via partnerships en met kmo's.